Belen Rodriguez peppu paljaana rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallimaailman tuoreisiin tulokkaisiin lukeutuu monien muiden kaunotarten lisäksi myös argentiinalainen malli-näyttelijä Belen Rodriguez, joka on vasta viime päivinä noteerattu laajemminkin viihdelehdissä.

San Remon -laulufestivaalia äskettäin Italiassa kaunistuttanut Belen Rodriguez on nyt ikuistettu nauttimassa ystäviensä kanssa aurinkoisesta vapaapäivästä Miamissa, Yhdysvalloissa. Muodokas neitokainen kiinnitti rannalla kaikkien heteromiesten lisäksi myös paparazzien huomion, sillä hänen bikiniensä extrapienet alaosat paljastivat koko takamuksen. Katso kuvat tästä. Hänen ystävänsä ei peitellyt omaa vartaloaan juuri enempää.

26-vuotias argentiinalainen Belen Rodriguez on tanssijana aiemmin elantonsa tienannut tumma kaunotar, josta on sittemmin tehnyt uraa myös mallina ja näyttelijänä. Hänen ensimmäinen roolinsa nähtiin vuonna 2007 televisiosarjassa Tintoria, ja sittemmin Belen on nähty yhteensä seitsemässä televisiosarjassa ja kahdessa elokuvassa. Näyttelemistä tunnetumpi hän on kuitenkin mallina.