Christinan ja Mariahin rintavaot kilpailivat – kumpi voitti?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sunnuntai-iltana Los Angelesissa juhlittu Oscar-gaala ja gaalan lukuisat jatkobileet keräsivät Hollywoodiin sankan joukon julkkistähtiä, ja joukossa oli luonnollisesti myös muodokkaita ja näyttäviä kaunottaria. Kohuotsikoita hakemassa nähtiin muiden muassa Christina Hendriks ja Mariah Carey.

Kumpikin oli sonnustautunut juhlailtaa varten harvinaisen antavaan iltapukuun, joten povekkaat julkkistähdet joutuivat samalla taistelemaan samasta palstatilasta. Christinan yllä nähtiin musta tai tummanruskea iltapuku, jonka yläosa oli jätetty varsin pieneksi. Katso kuvat tästä. Yhtä antavassa asussa iltaansa vietti myös Mariah, jonka asu oli kuitenkin väriltään tummansininen. Katso kuvat tästä.

Mariahin pyöristyminen on viime aikoina antanut aihetta raskausepäilyihin, ja neitokainen itse vauhditti huhuja vihjaamalla haastattelussa että jotain suurta on pian tulossa.

– Minulla on runsaasti uusia elokuvaprojekteja tulossa. Käyn parhaillaan neuvotteluja ohjaaja Lee Danielsin kanssa kolmesta elokuvasta. Mutta minulla on samalla jotain muutakin erikoista tulossa. En voi kuitenkaan sanoa siitä enempää, Mariah paljasti Hollywood Reporter -julkaisulle.