”Harrastimme vain seksiä muutaman kerran”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Povipommi Jordan, eli Katie Price, on yrittänyt kaikin keinoin sivaltaa ex-aviomiestään Peter Andrea siitä että tämä on tapaillut toista naista avioliiton päättymisen jälkeen. Avioeron saatuaan Peter tapaili nimittäin kolmen kuukauden ajan Maddy Ford -nimistä kaunotarta. Asia tuli ilmi, kun nainen myi paljastusjutun aiheesta brittilehdelle.

Katie Pricen mukaan suhteen paljastuminen todisti, että Peter on valehdellut sekä hänelle että lehdistölle, koska Andre oli kertonut olevansa selibaatissa. Viime vuonna Britannian parhaaksi isäksi valittu Peter Andre ei ole kuitenkaan ottanut ex-vaimonsa kritiikkiä kuuleviin korviinsa. Hän on nyt kuitenkin kommentoinut kyseistä ihmissuhdetta lehdistölle.

– Kerroin hänelle että en ollut vielä valmis mihinkään vakavaan suhteeseen ja hän totesi sen käyvän hyvin. Harrastimme vain seksiä muutaman kerran, emmekä käyneet edes treffeillä. En ole koskaan tarkoituksella huijannut ketään. Olen sinkkumies ja lupasin pysyä selibaatissa avioeron päättymiseen saakka ja sen minä teinkin, Peter Andre kertoi New! -lehdelle.