Jessica Simpson rintavakoineen seksikkäämpänä kuin koskaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijä-laulaja Jessica Simpson oli vielä pari vuotta sitten Hollywoodin seuratuimpia julkkiskaunottaria, mutta sittemmin uusi sukupolvi on vallannut otsikot ja country-laulajana itsensä nykyisin elättävä Jessica on jäänyt jalkoihin.

Jessica on yrittänyt pysytellä otsikoissa lähes keinoilla millä hyvänsä, sillä hän on viime aikoina julkaissut ”kohukuvia” myös itse paparazzien mielenkiinnon laulajaa kohtaan vähentynnyttyä selvästi. Myös ikä on tehnyt tehtävänsä nuoruutta palvovassa viihdemaailmassa, joten Jessica pääsee tuskin enää palaamaan viihdelehtien ykköskaartiin. Näin ollen onkin aika katsastaa miltä kaunotar näytti parhaimmillaan pari vuotta sitten. Katso kuva tästä.

Hieman tuoreemmissa kuvissa Jessica poseerasi äskettäin paparazzeille jo lähes naurettavassa kuvassa. Aiemmin Jessica poseerasi itse julkaisemassa valokuvassa Cowboysien fanipaidassa ja kolmannessa kuvassa juhlimassa ystäviensä kanssa. Jessican ja kymmenien muiden supertähtien kuulumisia voi nykyisin seurata reaaliajassa viihdelehti Staran Jetset Live! -palvelussa, joka löytyy osoitteesta www.stara.fi/jetsetlive/.