Musiikkilehti: Suomalainen rääväsuuräppäri Petri Nygård voittaa Rammsteinin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tällä viikolla kotikaupunkiinsa Tampereelle maailmankiertueellaan saapuva hiphop-artisti Petri Nygård on saanut kansan liikkeelle. Miehellä on esimerkiksi Facebookissa jo yli 30.000 ystävää, kiertueella puolestaan jonot ovat kiemurrelleet pitkälle.

Myös kriitikot ovat kiittäneet rääväsuuräppäriä. Esimerkiksi musiikkilehti Rumban arvostelija Nalle Österman nosti Nygårdin lavaesiintymisen jopa toimivammaksi kuin saksalaisen hevijättiläisen.

– Näin toimivaa, viihdyttävää, oivaltavaa ja palkitsevaa lavashowta en ole suomalaiselta artistilta nähnyt koskaan aiemmin. Samalla viikolla nähty Rammsteinin keikka jää kakkoseksi, Österman hehkutti.

Petri Nygård myi suomalaista rockmusiikkia kritisoivalla Vitun suomirokkia -esikoissinglellään aikoinaan platinaa ja myös hänen debyyttialbuminsa saavutti kultalevyrajan. Taiteilijanimellä esiintyvä sekä ihastusta ja vihastusta herättävä Nygård teki muutama kuukausi sitten uuden tulemisen albumilla Kaikkee pitää olla.

Petri Nygård Maailmankiertueen seuraavat keikat:

To 11.3. Senssi Club, K-15Pe 12.3. Senssi Club, K-18