Suosikkirokkari Toni Wirtanen todisti isänsä menehtymisen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu Apulanta-yhtye ilmoitti äskettäin tukevansa nuorten mielenterveystyötä lahjoittamalla uuden kokoelmansa tuottoja Helsinki Mission Nuorten Kriisipisteelle. Nyt yhtyeen laulaja Toni Wirtanen on kertonut julkisesti omista ahdistavista kokemuksistaan.

Wirtanen kertoi Radio Aallon haastattelussa synkästä kokemuksesta, jonka johdosta hän yritti aikoinaan päästä myös hoitoon. Hän ei kuitenkaan lopulta saanut apua ahdistukseensa, jonka taustalla oli kokemus oman isän kuoleman näkemisestä. Haastattelu kuullaan kanavalla lauantaina.

Salossa perheensä kanssa tuolloin asunut 12-vuotias Toni löysi isänsä kouristelemassa sohvalla. Hän tilasi isälleen ambulanssin ja soitti äidille, joka saapui hieman ennen ambulanssia. Isä kuoli kuitenkin aivoverenvuotoon. Heinolaan sittemmin muuttanut Toni perusti kolme vuotta myöhemmin Apulanta-yhtyeen, joka on yksi kaikkien aikojen menestyneimpiä suomalaisia yhtyeitä.