Supertähti Nicolas Cage Staralle: ”Nautin vanhenemisesta”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Nicolas Cage on ollut viime aikoina tiiviisti otsikoissa massiivisten talousvaikeustensa kanssa. Haastatteluissan hän ei halua asiasta puhua, mutta muuten supertähti jutustelee varsin avoimesti. Viihdelehti Stara tapasi Cagen New Yorkissa.

Nuoria näyttelijöitä vilisevässä Hollywoodissa 46-vuotias Nicolas Cage alkaa kuulua jo näyttelijäkaartin iäkkäämpään kastiin. Miestä itseään ei vanheneminen kuitenkaan huoleta.

– Minua ei haittaa vanheta. Pidän ajatuksesta, että vanhenen ja luulen että tulen nauttimaan siitä, Nicolas Cage kertoi Staralle.

– Niin hassulta, kuin se kuulostaakin, muistan Salavador Dalin ja sen miltä hän näytti vanhetessaan. Hänellä oli letkuja oudossa nenässään ja se tuoli. Ajattelen vain, että minulla tulee olemaan hauskaa Halloweenina, kun lapset kiertelevät ovelta ovelle ja saan antaa heille karkkia. Minulla tulee olemaan hyvin hauskaa. Minä jotenkin pidän siitä.

Supertähden koko haastattelu julkaistaan Starassa lähipäivinä.