Tämä tekstiviesti toi suomalaisräppärille huumesyytteen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme jo aiemmin kuinka Keskustan taannoinen eduskuntavaaliehdokas ja hiphop-artisti Gee, oikealta nimeltään Henri Vähäkainu, joutuu vastaamaan huumesyytteisiin leivättömän pöydän ääressä. Nyt on selvinnyt miksi hänet on haastettu oikeuteen.

Suureen kokaiiniliigaan liittyvissä tutkimuksissa kävi ilmi, että Pikku G -taiteilijanimellä aiemmin tunnettu Vähäkainu oli lähettänyt kännykästään tekstiviestin portsarina toimivalle ystävälleen, johon hän oli tutustunut ollessaan Keskustan eduskuntavaaliehdokkaana kolme vuotta sitten. Viestin sisältö viittaa syyttäjän mukaan huume-erän tilaukseen.

– Mä tuun käymään siinä kohta. 10 rock, tekstiviestissä luki Ilta-Sanomien mukaan.

Syyttäjä uskoo, että viestissä oleva ”10 rock” tarkoittaa kymmenen gramman kokaiinitilausta, mutta Vähäkainu on kiistänyt väitteet ja kertonut sen tarkoittavan kymmenen purkin nuuskatilausta.