The Prodigy kiinnitettiin Helsinki Live! -tapahtumaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Helsingissä järjestetään 5. kesäkuuta yksipäiväinen Helsinki Live! -rockfestivaali. Nyt Käpylän urheilupuistossa järjestettävään massatapahtumaan on kiinnitetty uusia nimekkäitä esiintyjiä. Aiemmin bändikattaukseksi on ilmoitettu Guns N’ Roses, Skunk Anasie ja Danko Jones.

Nyt mukaan on tullut myös The Prodigy, Michael Monroe ja White Lies. Helsinki Live -festivaalitapahtuman yleisötavoite on 40.000 ihmistä. Kahdella lavalla päivän aikana esiintyy noin 6 – 8 kansainvälisesti tunnettua huippunimeä. Kyseessä on siis suurin yhden päivän aikana Helsingissä järjestetty rocktapahtuma. Lähin vertailukohta lienee viime kesän Sonisphere Festival Porissa.

Helsinki Live! -festivaalin ohjelmallinen sisältö kestää häpeämättä vertailun minkä tahansa ison amerikkalaisen tai eurooppalaisen ykkösfestivaalin kanssa. Olemme jo aikaisemmin kertoneet, että tapahtumassa esiintyvät Guns N’ Roses, Skunk Anansie ja Danko Jones. Nyt voimme vahvistaa, että esiintyjälistalle tulevat myös The Prodigy, Michael Monroe ja White Lies.