Alessandra Ambrosio bikinipeppu pystyssä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Alessandra Ambrosio on parhaillaan uransa huipulla, vaikka hän synnytti lapsen viime vuoden elokuussa. Hän palasi catwalkeille ja kameroiden eteen vain muutama viikko synnytyksen jälkeen, mutta pian hänen laihtumisensa sai huolestuttavia piirteitä.

Viime viikkoina Alessandran paino on mennyt varsinaista vuoristorataa, sillä laihimmista ajoistaan hän ehti jo hieman pyöristyä, mutta näyttää jälleen laihtuneen huomattavasti. Kerroimme eilen kuinka huippumalli poseerasi langanlaihana ”teinimäisessä” vartalossa bikinikuvauksissa Karibialla. Nyt Alessandra on kuvattu keikistelemässä kuvauksissa bikinipeppu kohti taivasta. Toisessa kuvassa hänet nähdään vaihtamassa bikineitään käsi housuissa. Katso kuvat tästä.

Sports Illustrated -lehden uimapukunumerosta ja Victoria’s Secret -mallina tunnetuksi tullut 27-vuotias Alessandra Ambrosio on viime aikoina poseerannut myös alastomana esimerkiksi Bruno-leffahahmon kanssa. Alessandra valittiin viime vuonna AskMen.com -sivuston äänestyksessä maailman kuudenneksi haluttavimmaksi naiseksi. Jamie Mazurin kanssa nykyisin seurustelevaa huippumallia on kutsuttu myös “mallimaailman tulevaisuudeksi” ja uudeksi Tyra Banksiksi. Varsinaista näyttelijänuraa kaunotar ei ole tehnyt, mutta hänet nähtiin taannoin cameo-roolissa James Bond -leffa Casino Royalessa.