Amanda Seyfriedin suihkukohtauksen kuvat vuotivat verkkoon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mamma Mia! -elokuvan roolinsa myötä taannoin läpimurtonsa tehnyt ja viime vuoden lopulla maailmalla myös Jennifer’s Body -elokuvaa yhdessä Megan Foxin kanssa tähdittänyt Amanda Seyfried tekee parhaillaan kovaa nousua Hollywoodin A-sarjaan.

Amanda Seyfried nähtiin jo aiemmin GQ-lehden sivuilla vähissä vaatteissa ja Chloe-elokuvassa myös alastomana. Sittemmin hänet on ikuistettu pariinkin otteeseen rohkeissa ja näyttävissä asuissa esimerkiksi julkkisjuhlien punaisilla matoilla. Nyt Amanda seikkailee alastomana verkkoon päätyneissä uuden elokuvansa kuvakaappauksissa. Kyse on suihkukohtauksesta, jossa ohjaaja on ilmeisen tietoisesti jättänyt kaunottaren kuvan varsin epäselväksi. Katso kuvat tästä.

Vuonna 2008 Moviefone-lehti rankkasi järjestykseen Hollywoodin kuumimmat nuoret nimet. Mukana oli myös Amanda Seyfried, joka mahtui tuolloin kymmenen kärkeen. Nykyisin kaunotar on 24-vuotias. Viime vuonna maailmalla ensi-iltansa saaneen Jennifer’s Body -elokuvan kohtalo on Suomen osalta täysin hämärän peitossa.