Candice Swanepoel upeissa alusvaatekuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yksi mallimaailman kuumista nousevista nimistä on Candice Swanepoel, joka alkaa hiljalleen olla jokaviikkoista täytettä viihdelehtien sivuilla. Eteläafrikkalainen kaunotar on komeillut jo lukuisten lehtien mallikuvissa ja hänet kiinnitettiin myös Victoria’s Secret -malliston kasvoksi.

Yläosattomissakin poseerannut vaaleakutrinen ja ruskeasilmäinen Candice Swanepoel nähdään tällä kertaa esittelemässä näyttävän alusvaatemalliston tarjontaa. Osa kuvista on julkaistu jo aiemmin, mutta mukana on myös uusia otoksia. Katso kuvat tästä ja tästä.

21-vuotias Candice Swanepoel löydettiin malliuralle 15-vuotiaana kirpputorilta, ja ura sai lentävän lähdön. Pian mallikaunotar koristikin jo muiden muassa Kreikan Vogue-lehden kansikuvaa. 16-vuotiaana hän tienasi kuvaussessioistaan jo 5.000 euroa päivässä. Sittemmin Swanepoel on poseerannut Niken mainoskampanjassa ja esitellyt catwalkilla muiden muassa Tommy Hillfigerin ja Victoria’s Secretin tuotteita.