Cheryl Cole saa kuusi miljoonaa jos paljastaa kaiken

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohukaunotar Cheryl Cole tuli alunperin tunnetuksi Girls Aloud -tyttöbändistä, mutta hän on sittemmin tehnyt erittäin menestyksekästä soolouraa niin poplaulajana kuin televisiotähtenäkin. Viime viikkoina Cheryl on kuitenkin ollut otsikoissa ikävissä merkeissä, kun hänen aviomiehensä Ashley Cole jäi kiinni pettämisestä.

Cheryl Cole ilmoitti pari viikkoa sitten tiedottajansa välityksellä hakevansa avioeroa miehestään, kun tämä oli jäänyt kiinni seksistä ainakin viiden naisen kanssa. Brittimiesten toimesta viime vuonna maailman seksikkäimmäksi naiseksi äänestämä kaunotar ei ole kuitenkaan tuoreimpien tietojen mukaan jättänyt vielä erohakemustaan.

Erittäin pidetyn tähden traagista perhe-elämää on seurattu tarkasti ympäri maailmaa, ja pian koko tarina voidaan pian kuulla neitokaisen omasta suusta. Julkkistähti Piers Morgan on nimittäin tarjonnut Cherylille peräti kuuden miljoonan euron rahasummaa, mikäli hän suostuu kertomaan televisiohaastattelussa oman kantansa tapahtumista. Aiemmin laulajan piti vierailla Jonathan Rossin ohjelmassa BBC1-kanavalla, mutta haastattelu peruttiin, Mail On Sunday uutisoi.