Facebook-tempaus: Nainen aikoo nimetä lapsensa Megatroniksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituin yhteisösivusto Facebook on jälleen näyttämönä varsin erikoiselle tempaukselle, joka voi tosin olla myös tuulesta temmattu. Kuitenkin 841.838 käyttäjää on jo sitä mieltä että tempaukseen kannattaa osallistua.

Kyseessä on nimittäin fanisivu, jonka mukaan perustajan Mike Affiniton sisko on luvannut nimetä lapsensa Transformers-elokuvista tutun Megatron-hahmon mukaan, mikäli fanisivulle saadaan miljoona fania. Katso kyseinen fanisivu tästä.

Tuoreemman tarkistuksen mukaan tavoite on siis enää vajaan 160.000 käyttäjän päässä. Tempaus on alkanut 27. helmikuuta, ja ensimmäisen kahdentoista päivän aikana tavoitteesta on siis täyttynyt jo 84 prosenttia. Lapsen laskettu aika on 9. elokuuta, joten siskolla on vielä hyvin aikaa pyörtää erikoinen lupauksensa.