Jurassic Rock elokuussa – The Sound pääesiintyjäksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jurassic Rock järjestetään neljättä kertaa Mikkelin Visulahdessa 13. – 14.8.2010. Festivaalin pääesiintyjäksi on kiinnitetty Ruotsin yksi tämän hetken kuumimmista artisteista, Suomessakin suurta suosiota nauttiva The Sounds.

Kotimaisista bändeistä Visulahteen saapuu Euroviisukarsinnoissa kisannut humppaorkesteri Eläkeläiset, juuri uuden levynsä Viimeinen Atlantis julkaissut Stam1na, ensimmäistä kertaa Jurassic Rockissa esiintyvä Irina ja uuden levynsä Sydänjuuret maaliskuussa julkaiseva thrashpioneeri Mokoma.

Muita kotimaisia, nyt julkaistavia artisteja ovat listaykköseksi tuoreella Pojat ei tanssi albumillaan noussut Herra Ylppö & Ihmiset, reggae-kokoonpano Raappana & Sound Explosion Band, tänään uuden pitkäsoittonsa A New Bohemia julkaiseva Lapko, elokuussa Finnish Metal Expossa vuoden yhtye ja vuoden levy -palkinnot korjannut Insomnium, punk-kokoonpanot No Shame ja Jaakko & Jay sekä Samuli Putro bändeineen.