Megan Fox estottomasti peppu pystyssä – tätä kuvaa ei julkaistu lehdessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodin kuumimpiin supertähtiin lukeutuva Megan Fox on äänestetty lukuisia kertoja maailman seksikkäimmäksi naiseksi. Viime aikoina hän on kuitenkin vältellyt seksikkäissä kuvissa poseeraamista, sillä hänellä ei ole lähiaikoina tulossa uutta elokuvaa valkokankaalle.

Nyt Megan Fox on kuitenkin tehnyt poikkeuksen ja poseerannut huiman seksikkäissä kuvissa Harper’s Bazaar -lehdelle. Kuvauksista lehdeen päätyneet otokset julkaistiin jo aiemmin, mutta ne eivät juuri poikenneet normaaleista poseerauksista. Verkkoon on kuitenkin nyt päätynyt myös otoksia, jotka jostain käsittämättömästä syystä eivät päätyneet lainkaan lehteen, vaikka ne ovat mahdollisesti jopa näyttävimpiä otoksia Foxista koskaan. Katso kuvat tästä.

Viime viikolla Megan Fox rankattiin amerikkalaislehden listauksessa maailman 13 kuumimman televisiotyttären listalle roolisuorituksestaan vuosina 2003 – 2006 tuotetussa Hope & Faith -televisiosarjassa. Toissa viikolla näyttelijä Mickey Rourke puolestaan hehkutti kaunotarta mielestään lahjakkaimmaksi näyttelijäksi.