38-vuotias suosikkinäyttelijä kuoli – yliannostusta epäillään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosikkinäyttelijä Corey Heim on kuollut 38-vuotiaana. Hän menehtyi Burbankissa, Kaliforniassa sijaitsevassa sairaalassa ja julistettiin kuolleeksi varhain tänä aamuna paikallista aikaa. Asiasta uutisoineen CNN-uutiskanavan mukaan viranomaiset epäilevät kuolinsyyksi huumeiden yliannostusta.

Corey Haim näytteli urallaan kymmenissä elokuvissa, mutta varsinainen läpimurto Hollywoodin A-sarjaan jäi häneltä tekemättä. Siitä huolimatta hän näytteli elokuvissa aktiivisesti elämänsä loppuun saakka. Haimin viimeiseksi elokuvaksi on jäämässä The Pick Up, jonka on määrä saada ensi-iltansa myöhemmin tänä vuonna.

Pidetyn näyttelijän tunnetuimpiin rooleihin kuuluu klassikkoelokuva The Lost Boys, joka sai ensi-iltansa vuonna 1987. Samassa elokuvassa nähtiin Haimin lisäksi muiden muassa Corey Feldman ja Kiefer Sutherland.