The Baseballs ja Basic Element Kalajoen Juhannukseen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kalajoen perinteisiin juhannusjuhliin on kiinnitetty pääesiintyjäksi saksalainen The Baseballs. Suosikkiyhtye laittaa juhlakansan polvet notkumaan tuttujen rockabilly-mausteen saaneiden hittien tahdissa.

Esiintymässä nähdään sen lisäksi myös ruotsalainen Basic Element, joka oli 90-luvun alussa niin Ruotsin kuin Suomenkin ykkösnimi eurodancen saralla. Bändi teki paluun vuonna 2007 päivittämällä soundinsa 2000-luvulle ja julkaisemalla uuden albuminsa The Empire Strikes Back, jota seurasi vuoden 2009 alussa The Truth -pitkäsoitto.

Tapahtuman kotimaisesta annista vastaavat tämän hetken tietojen mukaan ainakin Lauri Tähkä & Elonkerjuu, Klamydia ja Antti Tuisku. Kalajoen Juhannus järjestetään 24. – 26. kesäkuuta 2010.