Vaihtaisitko Facebookin profiilikuvasi tällaiseen?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimman yhteisöpalvelun, Facebookin, yleisin profiilikuva lienee palvelun tarjoama sinivalkoinen peruskuva, joka esitetään, ellei profiilin haltija ole itse lisännyt omaa profiilikuvaansa palveluun. Esimerkiksi viihdelehti Staran Facebook-faniryhmässä näitä kuvia on lukuisia.

Nyt verkosta löytyy myös hauskoja vaihtoehtoja niille, jotka eivät halua näyttää omia kasvojaan sivustolla ainakaan profiilikuvassaan. Amerikkalaisella kuvasivustolla on nimittäin julkaistu reilun tusinan verran uusia hauskoja vaihtoehtoja Facebookin tarjoamalle default-kuvalle. Katso kuvat tästä.

Nyt voit ottaa sivulta käyttöösi esimerkiksi Spock, Batman tai James Bond -hahmon, mikäli et halua käyttää omaa kuvaasi yhteisöpalvelussa. Mukana ovat lisäksi myös Mikki Hiiri, Paavi, Sherlock Holmes, Superman sekä Marge ja Homer Simpson. Kuvista kertoi ensimmäisenä Hilavitkutin.