Vastanäyttelijä ”räkäisi” Scarlett Johanssonin kasvoille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositut elokuvatähdet Liev Schreiber ja Scarlett Johansson näyttelevät parhaillaan leffakuvausten sijaan teatterin lavalla Broadwayllä. Molemmat tähdittävät 4. huhtikuuta saakka A View From The Bridge -näytelmää, jonka katsojat saivat äskettäin nähdäkseen totutusta poikkeavan tapauksen.

Arthur Millerin kirjoittaman näytelmän päätähdet Scarlett ja Liev ovat esityksessä paljon tekemisissä toistensa kanssa. Johansson esittää 17-vuotiasta tyttöä ja Schreiber hänen enoaan 1950-luvun New Yorkissa. Liev yllätti äskettäin yleisön lisäksi myös Scarlettin, kun hän vahingossa sylkäisi näyttävät ”räät” kaunottaren otsaan kesken esityksen.

– Olimme todella lähekkäin kohtauksessa, jossa hän suuttuu ja on raivoissaan. Esitimme kohtausta ja hän oli aivan kasvojeni edessä huutamassa minulle ja yhtäkkiä – se tapahtui kuin hidastettuna – näin kuinka räkä lensi. Sitten sieltä tuli kuin asteroidi räkää otsaani ja siitä kuului läiskähtävä ääni, Scarlett Johansson kertoi New York Daily News -lehdelle.

– Kuka tahansa normaali ihminen olisi pyykinyt sen heti pois, mutta minusta tuntui että shown on jatkuttava. Se oli kauheaa.