Accept klubikeikalle Helsinkiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Accept-yhtyeen fanien pitkä odotus on vihdoin ohi, kun saksalainen metallilegenda on koonnut jälleen rivinsä. Accept tekee paluunsa ja keväällä julkaistavan uuden levynsä kunniaksi ainutlaatuisen ja intiimin klubikiertueen, joka pysähtyy myös Helsingissä.

Yhtye esiintyy Virgin Oil Co -ravintolassa tiistaina 18. toukokuuta.

Acceptin Wolf Hoffman, Peter Baltes, Herman Frank ja Stefan Schwatzmann ovat lyöneet hynttyyt yhteen TT Quickin laulajan Mark Tornillon kanssa ja toukokuussa julkaistaan yhtyeen uusi albumi Blood Of The Nations. Power metallin pioneeriyhtye on jälleen iskussa ja valmis jatkamaan maailmanvalloitustaan.

Aluksi Accept kuitenkin tekee pienen määrän keikkoja pienissä ja intiimeissä rock-klubeissa, Helsingin lisäksi esimerkiksi Tukholmassa. Ainutlaatuiseksi tämän kiertueen tekee se, että bändi ei ole vuosiin esiintynyt pikkupaikoissa, joissa faneilla on mahdollisuus päästä lähelle idoleitaan. Yhtye nähtiin viimeksi Suomessa Tuska-festivaalin pääesiintyjänä vuonna 2005.