Chloe Sevigny ilman miestä: ”Seksihaluni ovat suorastaan räjähtäneet!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodin tunnetuimpiin lapsitähtiin aiemmin lukeutunut Chloe Sevigny on kertonut etsivänsä parhaillaan poikaystävää, joka voisi tulla toimeen hänen kuuluisuutensa kanssa. Hänen mukaansa useimmat miehet eivät tule toimeen hänen menestyksensä kanssa.

Chloe Sevigny haluaa viimein asettua aloilleen ja perustaa perheen, mutta oikea mies puuttuu vielä. Hän seurusteli aiemmin peräti kahdeksan vuoden ajan muusikko Matt McAuleyn kanssa, mutta pariskunta erosi vuonna 2007. Sittemmin Chloe ei ole löytänyt rinnalleen uutta miestä, jota hänen menestyksensä aikaansaama julkisuus ei olisi häirinnyt.

– Olen juuri aloittanut joogatunneilla käymisen kolme kertaa viikossa. Tunnen itseni nyt voimakkaammaksi ja notkeammaksi, ja seksihaluni ovat suorastaan räjähtäneet, Chloe Sevigny kertoi Elle UK -lehdelle.

– Minun pitäisi löytää joku minua kuuluisampi ihminen tai joku joka on tyytyväinen omaan elämäänsä, jotta hän voisi käsitellä minun saamaani huomiota. Haluan että minua palvotaan, mutta toisaalta haluan tulla tylytetyksi. Vanheneminen ei kuitenkaan haittaa minua lainkana. No mitä nyt tuo ehkä hieman paineita perheen perustamisen. Haluan saada lapsen.

35-vuotias Chloe Sevigny nousi tähdeksi Kids-teinielokuvan myötä vuonna 1995. Hän voitti roolistaan myös parhaan tulokkaan palkinnon. Todellinen läpimurto tapahtui kuitenkin neljä vuotta myöhemmin elokuvassa Boys Don’t Cry, josta hän sai suoranaisen palkintosateen ja ehdokkuudet parhaan naissivuosan Oscarin ja Golden Globen saajaksi. Sittemmin menestysrooleja ei ole enää juuri siunaantunut.