Coco täysin alastomana blogissaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

1990-luvulla menestystä niittäneen hiphop-tähti Ice T:n vaimona tunnetuksi tullut uhkea vaalea kaunotar Coco, oikealta nimeltään Nicole Austin, tunnetaan todellisena julkkistyrkkynä lukuisten muiden neitokaisten tapaan. Keskimääräistä huomattavasti muhkeampi neitokainen julkaisee itse omia nakukuviaan.

Näyttelijä-tanssija-malli on vakavaksi otettava kilpailija Hollywoodin viralliselle peppujulkkikselle Kim Kardashianille. Pari viikkoa sitten MySpace poisti liian seksikkäänä valokuvan hänen takapuolestaan, ja nyt kuvan poistamiseen on joutunut puolestaan Twitterin kuvapalvelu. Coco julkaisi nimittäin blogissaan itsestään kuvan täysin alastomana.

Kuvan ja hänen silmillään olevien lasien perusteella neitokainen seisoo solarium-laitteessa ilman rihman kiertämää. Luultavasti tästä syystä kuva on sittemmin poistettu kuvapalvelusta, mutta eräs viihdesivusto ehti ottaa sen talteen ennen poistamista. Katso kuva tästä.

30-vuotias Nicole ”Coco” Austin aloitti 18-vuotiaana uimapukumallina ja on sittemmin osallistunut myös moniin alan kilpailuihin sekä poseerannut tyttökalentereissa ja muiden muassa videoilla. Tuolloin hän voitti myös Miss Ujena -tittelin Meksikossa. Vuonna 2001 Coco työskenteli puolen vuoden ajan Playboy-lehdelle.