Jälleen uusi seksiskandaali: ”En edes tiedä, kuinka monta naista minulla oli!”

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Julkkismaailman syrjähyppybuumi jatkuu, sillä jälleen uusi tähti on paljastanut yksiavioisuuden tuottaneen suuria vaikeuksia. Tällä kertaa Take That -yhtyeen Mark Owen on avautunut tunnustamalla pettäneensä vaimoaan ainakin kymmenen eri naisen kanssa.

Viime marraskuussa naimisiin mennyt laulaja on paljastanut pettäneensä vaimoaan heidän viisivuotisen suhteensa aikana usean eri naisen kanssa. Mies ei itsekään tiedä kuinka monen naisen kanssa on ollut.

– En tiedä, kuinka monta naista minulla kaiken kaikkiaan oli. Ainakin kymmenen, Owen paljasti The Sun -lehdelle.

Syyllisyydentunnostaan uskottomuutensa paljastanut laulaja kertoi harrastaneensa yhdenillansuhteita kiertueillaan. Tähdellä oli myös ainakin yksi pidempiaikainen suhde samaan aikaan, kun hän seurusteli nykyisen vaimonsa Emman kanssa.

Suurin osa syrjähypyistä oli tähden mukaan kuitenkin vain alkoholinhuuruisia päähänpistoja. Mies paljasti viimeisimmän syrjähyppynsä tapahtuneen viime syyskuussa – vain viikkoja ennen häitä. Tähti vakuuttelee kuitenkin, ettei ole pettänyt vaimoaan heidän avioliittonsa aikana.

– Olin idiootti. Nämä ovat minun virheitäni. En voi syyttää niistä ketään muuta. Toivon, että olisin kertonut tästä Emmalle ennen kuin menimme naimisiin ja tunnustanut kaiken jo tuolloin, tähti kertoi.

Vaimonsa anteeksiantoa toivovalla Owenilla on vaimonsa kanssa kaksi pientä lasta.