K-System julkaisee uuden albumin kesäkuussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Elektronisen tanssimusiikin kotimaisiin pioneereihin kuuluva DJ-tuottaja Kimmo ”K-System” Kauppinen julkaisee uuden albuminsa 2. kesäkuuta 2010. Levyn ensimmäiseksi singlejulkaisuksi poimittu Call Me 911 julkaistaan 21. huhtikuuta.

– Viime vuonna julkaistun K-System – 10th Anniversary Compilation -kokoelman jälkeen asetin itselleni tavoitteeksi kääntää selkeästi uusi sivu K-Systemin historiassa. Tämän seurauksena ryhdyin työstämään uutta materiaalia sekä miettimään vokalisteja jotka voisivat mahdollisesti vierailla albumilla, K-System kommentoi Staralle.

– Vokalisteista mainittakoon ensimmäisellä singlellä vieraileva mahtavaääninen brittikaunotar Sherry Davis. Hänen lisäkseen levyllä vierailevat muiden muassa Ann Browne, Jonnaemilia sekä housepiirien kuumin nimi, muiden muassa Grammy palkitun David Guettan sekä Axwellin kanssa yhteistyötä tekevä Max C.

Lisäksi Kauppinen kertoo halunneensa haastaa itsensä luodakseen uudenlaisia tunnelmia elektroniseen tanssimusiikkiin yhdistelemällä housea, elektroa, lattaria ja trancea, joiden myötä albumin kokonaisuudesta tuli erittäin mielenkiintoinen.

Yli kymmenvuotisen taitelijauransa aikana Kimmo ”K-System” Kauppinen on pokannut monia kotimaisia musiikkipalkintoja, viimeisimpänä viime vuonna ansaittu Vuoden kotimainen tuottaja -palkinto. Tunnetuimpia K-System hittejä ovat muiden muassa Guardian Angel, Samba 69, Supadupasound sekä Sound of Arena, josta lainattu kertosäe nostatti viime vuonna kohua päätyessään Twista feat. Akon -parivaljakon On Top -hittikappaleen päämelodiaksi.