Kelly Ripa on tyrmäävän seksikäs

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuodesta 2001 saakka amerikkalaisia televisiokatsojia aamuisin herätellyt kaunotar Kelly Ripa on tehnyt menestyksekästä uraa television lisäksi myös näyttelijänä ja keskusteluohjelman emäntänä. Viime aikoina hänen uskomaton vartalonsa on kuvattu pariinkin otteeseen myös bikineissä.

Huippu-urheilijan vartalon omaava kolmen lapsen äiti on nyt kuvattu kuitenkin lähes täysissä vaatteissa. Kelly Ripa oli nimittäin vierailemassa New Yorkissa kuvattavassa David Lettermanin keskusteluohjelmassa. Tyrmäävä televisiokaunotar oli sonnustautunut näyttävään beigeen cocktail-asuun ja hän keimaili mielellään kuvaajille. Katso kuvat tästä.

38-vuotias huippukuntoinen Kelly Ripa muistuttaa vartaloltaan lähinnä parikymppistä huippu-urheilijaa. Tämä siitä huolimatta, että hänellä on jo kolme lasta, joista viimeisin syntyi vuonna 2003. Näyttelijä Mark Consuelosin kanssa jo 13 vuoden ajan naimisissa olleen tähden vatsalihakset ovat nyt saaneet erityisesti suitsutusta. Juontajaparinsa Regis Philbinin kanssa Live with Regis and Kelly -ohjelmaa tekevä Kelly Ripa on palkittu urallaan myös Emmy-palkinnolla. Menestyksekkäällä näyttelijänurallaan hän sai aikoinaan peräti viisi Soap Opera Digest -palkintoa roolistaan All My Children -suosikkisarjassa.