Kurvikkaan Anna Kournikovan upeat sääret pääosassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tenniskaunotar Anna Kournikova lukeutuu aktiiviuransa lopettamisesta huolimatta edelleen maailman seuratuimpien urheilijakaunottarien joukkoon. Hän on jatkanut julkista uraansa muiden muassa mallintöillään ja hyväntekeväisyydellä.

Taannoin meikittömänäkin ikuistettu kaunotar poseerasi taannoin Venäjän Cosmopolitan-lehden kannessa. Nyt näyttävä urheilijatar on puolestaan ikuistettu Capitol Magazine -lehden valokuviin pienenpienessä tuubimekossa, joka nosti pääosaan erityisesti hänen ”valovuosien pituiset” jalkansa. Katso kuvat tästä.

Kournikova on seurustellut jo vuosien ajan latinolaulaja Enrique Igleasiasin kanssa. Viime keväänä pariskunnan huhuttiin eronneen, mutta julkkispari itse tyytyi vain naureskelemaan moisille väitteille. Enrique ja Anna eivät kuitenkaan ole enää hetkeen poseeranneet yhdessä esimerkiksi julkkisjuhlissa. Siksi parin suhteen nykytilasta ei ole varmaa tietoa.