Nicolas Cage paljasti musiikkimakunsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosikkinäyttelijä Nicolas Cage on yksi maailman tunnetuimpia ja menestyneimpiä näyttelijöitä. Yksityiselämänsä hän on kuitenkin pitänyt pääosin itsellään. Vararikkonsa kanssa parhaillaan painiskeleva supertähti on nyt kuitenkin paljastanut muiden muassa musiikkimakunsa. Viihdelehti Stara tapasi hänet New Yorkissa.

Nicolas Cage kertoi haastattelussa näyttelemisen ja kirjojen lisäksi myös musiikin ja luonnon olevan lähellä sydäntään.

– Luonto, metsä, meri, vanhat kirjat, musiikki. Pidän klassisesta musiikista, pidän Beethovenista, Bachista ja Wagnerista ja myös klassisesta rock-musiikista. Pidän uusista bändeistä, pidän vanhoista klassikko-bändeistä kuten The Doors, Beach Boys, The Beatles ja Led Zeppelin. Pidän uudesta musiikista ja U2-yhtyeestä, vaikka nykyään hekin taitavat olla jo klassikoita. Pidän myös Radioheadista, näyttelijä kertoi Staralle.

– Tykkään käydä teatterissa. Pidän New Yorkissa asumisesta, koska täällä voin kävellä kadulla ja käydä katsomassa teatteriesityksen. Pidän vanhasta arkkitehtuurista ja vanhoista rakennuksista. Rakastan myös lukea 1500-luvun filosofiasta ja rakastan olla vedessä. Olen hyvin kotonani veden ympärillä.

Supertähden koko haastattelu julkaistaan Starassa lähipäivinä.