Seksikkäimmät televisiohottikset listattiin kuvineen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu amerikkalainen miestenlehti FHM on listannut tuoreen numeronsa sivuille tämän hetken seksikkäimmät amerikkalaiset televisiokaunottaret. Lehden huhtikuun numerossa julkaistun listauksen nimet ovat jo varsin tuttuja muiden muassa viihdelehtien sivuilta.

Lehti ei rankannut muodokkaita kaunottaria erityiseen järjestykseen, vaan antaa lukijoiden itse päättä neitokaisten keskinäiset sijoitukset. Katso kuvat tästä.

Mukana ovat muiden muassa Keeping With The Kardashians -realityohjelman muodokas tähti Kim Kardashian, Friday Night Lights -ohjelman Minka Kelly, 90210-sarjan uudessa versiossa näyttelevä Jessica Stroup ja Californiation-sarjassa useaan otteeseen alastomanakin poseerannut Eva Amurri. Lisäksi listalle pääsivät esimerkiksi Summer Glau ja Erin Cummings.