Kymmenen kauneusleikkausta päivässä – tässä tulos

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realitytähti Heidi Montag lukeutuu viihdemaailman suurimpiin julkkistyrkkyihin, joka on valmis tekemään mitä tahansa pysyäkseen otsikoissa. Taannoin hän oli kuolla tehtyään kymmenen kauneusleikkausta päivässä. Tuloksena oli ihmis-Barbie, mutta se ei vielä edes riittänyt.

Nyt Heidi Montag on osoittanut, että kasvojensa ilmeiden kadottua hänellä on vielä huumorintajua jäljellä. Realitytähti on nimittäin ansainnut rahaa tähdittämällä rahoitusalan yhtiön televisiomainosta, jossa hän tekee pilaa itsestään julkisuudessa esitetyistä väittämistä sekä tietenkin myös kauneusleikkaustensa tuloksista. Samalla päästään katsomaan ensimmäisen kerran hänen leikkaustensa tuloksia videomuodossa.

– Hei, olen Heidi Montag. Jos olet realitytähti, on todennäköistä että tulet jonain päivänä käymään kauneusleikauksessa. Varmaa on myös, että joudut maksamaan leikkauksen luottokortillasi, koska olet käyttänyt realityohjelmasta saamasi rahat käsilaukkuihin, pieniin koiriin ja miehesi parantaviin rannekkeisiin, Montag toteaa.