Tinie Tempah: Pass Out

Singlet · Stara.fi

Kevään suurin yllättäjä tanssimusiikin markkinoilla näyttäisi olevan lontoolainen MC Tinie Tempah, eli 21-vuotias lontoolainen Patrick Okogwu, joka teki läpimurtonsa YouTuben kautta ja perusti sittemmin ystävänsä kanssa oman levy-yhtiön. Nyt hänen Pass Out -kappaleensa on noussut suoraan brittilistan ykköseksi.

Biisi kuuluu jälleen siihen harvinaiseen joukkoon, joka tuo uusia tuulia yleensä varsin homogeeniseen popmaailmaan. Koko kappaleen ytimessä on hyvin yksinkertainen ja samalla myös erittäin tarttuva taustamelodia, joka toimii biisin selkärankana. Sen ympärille on rakennettu muiltakin osin hieno paketti.

Kappaleen tausta on hyvin yksinkertainen, mutta erittäin toimiva ja tarjoaa kaikessa rauhallisuudessaan myös polvea nostattavaa energiaa. Kundien vokaalien flow rullaa sekin todella hienosti, joten koossa on täydellisyyttä hipova hittikappale kuin suoraan oppikirjasta. Viimeisenä silauksena loppuosassa käydään vielä ohikiitävä hetki drum’n’bass -osastolla. Kerrassaan loistavaa. Tässä on takuuvarmasti kevään suurimpia hittejä.

Pisteet 5/5