Whitney Port kuumissa bikinikuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen realitytähti Whitney Port nähdään kevään ajan The Hills -realitysarjassa myös Suomessa. Nykyisin myös The City -realitysarjassa nähtävä kaunotar on ollut alkaneen vuoden aikana otsikoissa selvästi useammin kuin aiemmin.

Whitney Port tekee parhaillaan nousua julkkistähtien A-sarjaan, vaikka hänen saavutuksensa eivät ole ainakaan vielä järin suuria. Tällä kertaa neitokainen on ikuistettu nauttimassa hyvin ansaitusta vapaapäivästä uima-altaan äärellä. Aurinkoa realitytähti palvoi tummanharmaissa bikineissä. Katso kuvat tästä.

24-vuotias Whitney Port on nähty television realitysarjojen lisäksi myös mallina muotinäytöksissä ja lehtien sivuilla. Hän on toiminut mallina muiden muassa Teen Vogue -lehdessä, jossa hän myös työskenteli muotitoimittajana. Viime aikoina Whitney Port on työskennellyt muotimaailmaan keskittyneessä viesintätoimistossa New Yorkissa. Viime vuonna hän lanseerasi lisäksi oman vaatemerkkinsä nimeltä Eve & A.