Christina Riccin turnauskestävyys petti – kannettiin ravintolasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Entinen lapsitähti Christina Ricci näyttäytyi viime syksynä useaan otteeseen bikinikuvissa, ja hän on koristanut viihdelehtiä senkin jälkeen ahkerasti, vaikka työrintamalla menestystä ei olekaan viime aikoina juuri siunaantunut. Nyt neitokainen on otsikoissa hieman toisenlaisissa tunnelmissa.

Christina on esitellyt huippukunnossa olevaa vartaloaan ahkerasti julkkisjuhlissa ja niiden punaisilla matoilla, mutta nyt hän esitteli vuorostaan juhlakuntoaan Pariisin yöelämässä. Jean-Charles de Castelbajacin kanssa juhlimassa ollut näyttelijä irrotteli niin vauhdikkaaasti, että hänet jouduttiin illan päätteeksi kantamaan ulos ravintolasta. Katso kuvat tästä.

29-vuotias Christina Ricci tuli tunnetuksi The Addams Family -suosikkisarjan lapsitähtenä Wednesday Addamsin roolissa. Sittemmin Ricci on nähty lukuisissa elokuvissa ja televisiosarjoissa, joista mainittakoon The Ice Storm, Monster, Black Snake Moan, Penelope ja Speed Racer.