Ex-teinitähti vastusti huumeita – kuoli yliannostukseen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tällä viikolla kuinka teini-ikäisenä menestyksekkään näyttelijäuran aloittanut Corey Haim kuoli 38-vuotiaana Burbankissa, Kaliforniassa. Sairaalaan kiidätetty ja siellä kuolleeksi julistettu tähti menehtyi mitä ilmeisimmin huumeiden yliannostukseen.

Nyt hänen tyttöystävänsä Tiffany Shepis on kertonut The Insider -julkaisun haastattelussa vuosien huumeidenkäytön vieneen lopulta poikaystävänsä hengen. Hän kertoi Haimin vastustaneen huumeita ja tehneen itsestään malliesimerkin siitä mitä ihmiselle tapahtuu huumeidenkäytön seurauksena, vaikka hän ei itse kyennytkään pääsemään eroon huumeista.

Corey Haim näytteli urallaan kymmenissä elokuvissa, mutta varsinainen läpimurto Hollywoodin A-sarjaan jäi häneltä tekemättä. Siitä huolimatta hän näytteli elokuvissa aktiivisesti elämänsä loppuun saakka. Haimin viimeiseksi elokuvaksi on jäämässä The Pick Up, jonka on määrä saada ensi-iltansa myöhemmin tänä vuonna. Pidetyn näyttelijän tunnetuimpiin rooleihin kuuluu klassikkoelokuva The Lost Boys, joka sai ensi-iltansa vuonna 1987. Samassa elokuvassa nähtiin Haimin lisäksi muiden muassa Corey Feldman ja Kiefer Sutherland.