Facebook-tavoite ylittyi – lapselle nimi Transformers-leffasta?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme keskiviikkona kuinka maailman suosituin yhteisösivusto Facebook on näyttämönä erikoiselle tempaukselle, jossa vielä syntymättömän lapsen nimeksi on luvattu antaa Transformers-elokuvan hahmon mukaan Megatron, mikäli fanisivulle saadaan yli miljoona käyttäjää.

Tuolloin, kahdessatoista päivässä, liittyneitä oli jo yli 840.000 ja nyt tavoite on viimein ylittynyt projektin saatua laajaa kansainvälistä huomiota. Tätä kirjoitettaessa fanien määrä on jo 1.127.697. Katso kyseinen fanisivu tästä.

Kyseessä on fanisivu, jonka mukaan perustajan Mike Affiniton sisko on luvannut nimetä lapsensa Transformers-elokuvista tutun Megatroniksi. Lapsen laskettu aika on 9. elokuuta, joten siskolla on vielä hyvin aikaa pyörtää erikoinen lupauksensa.