Gemma Atkinson poseerasi makuuhuone-asuissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen glamour-malli, näyttelijä ja televisiokasvo Gemma Atkinson on viime aikoina nähty monia kertoja varsin rohkeissa kuvissa. Tällä kertaa hän esittelee lähinnä makuuhuoneessa käytettäväksi myytäviä näyttäviä alusasuja.

Katso kuvat tästä. 24-vuotias Atkinson tuli tunnetuksi Lisa Hunterin roolistaan suositussa Hollyoaks-saippuasarjassa ja myöhemmin sen spin-off-sarjassa. Sittemmin Gemma on nähty vierailemassa myös monissa muissa televisiosarjoissa. Lisäksi hän tekee ääniroolin tuoreessa Command & Conquer: Red Alert 3 -pelissä.

Hyväntekeväisyyttä paljon harrastanut Gemma Atkinson on tehnyt myös mallintöitä ja poseerannut lukuisten lehtien sivuilla. Hänet on nähty myös kansikuvissa muiden muassa lehdissä, kuten FHM, Maxim, Arena, Zoo Weekly ja Nuts. Nykyisin hän on kihloissa jalkapallotähti Marcus Bentin kanssa.