Jessica Alba palasi lehtien kansiin tällä kuvalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman kuumimpien sci-fi -kaunottarien listalla taannoin hienosti sijoittunut näyttelijäkaunotar Jessica Alba on lanseerasi viime kuussa uuden hiustyylinsä, joka on sittemmin saanut jonkin verran kritiikkiä stylisteiltä. Nyt neitokainen esittelee tyyliään Cosmopolitan-lehdessä.

Perhe-elämäänsä nykyisin aviomiehensä Cash Warrenin ja pienen Honor Marie -tyttärensä kanssa keskittyvä Jessica Alba poseeraa nimittäin lehden venäjänkielisen version maaliskuun numeron kannessa ja sisäsivuilla tyylikkäissä kuvissa. Kansikuva löytyy alta ja toinen kuva tästä. Jessica ei ole viime aikoina kovin ahkerasti lehdissä poseerannut, joten nyt kyseessä on eräänlainen paluu lehtikuviin.

Alkuvuodesta Jessica Alba kertoi lehtihaastattelussa, että hän aikoo ryhtyä opiskelemaan ahkerasti espanjaa, koska hänen on määrä laajentaa repertuaariaan jatkossa myös espanjankielisiin elokuviin. Taannoin selvisi, että eksoottisesta ulkonäöstään huolimatta Jessican sukujuuret ovat Latinalaisen Amerikan sijaan vahvasti Euroopassa.

Jessica Alba Cosmopolitan Russia