Wrestling-kaunotar Layla El bikinikuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Olemme muutaman kerran kertoneet kuinka naispuolinen amerikkalainen wrestling-tähti Stacy Keibler on tehnyt viime kuukausina itseään tunnetuksi ahkerasti myös viihdelehdissä ja julkkisjuhlissa. Nyt näyttää siltä, että wrestlingin kuningatar on saanut haastajan.

30-vuotiaan Keiblerin rinnalle on nimittäin viihdelehtiin tullut Layla El, joka on poseerannut näyttävissä keltaisissa bikineissä meren rannalla. Katso kuvat tästä. Muodokas tumma kaunotar on tullut tutuksi muiden muassa SmackDown -ohjelmasta, jossa hän työskenteli vuosina 2006 – 2007. Sittemmin hänet nähtiin myös kilpailevassa Raw-ohjelmassa, joten mikään uusi tulokas alalla hän ei siis ole. Viime vuonna hän teki paluun SmackDownin pariin.

31-vuotias marokkolaissyntyinen Layla El asuu nykyisin Yhdysvalloissa ja toimii wrestling-uransa lisäksi myös tanssijana ja mallina. Ennen WWE-uraansa hän työskenteli tanssijana muiden muassa Karibian risteilyillä. Taannoin hänet nähtiin tanssimassa Kanye Westin esityksessä MTV Video Music Awards -tapahtumassa ja Timbalandin musiikkivideolla.