Missi-Viivi loikkaa lyhytelokuvallaan Subille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Subin suosituin nettisarja Biisonimafia laajenee pian myös televisioon. Pääsiäismaanantaina 5. huhtikuuta nähdään sketsisarjan tekijöiden lyhytelokuva B1,5 Naisen valinta. Puolituntisessa huumorileffassa nähdään Biisonimafiasta tutut Janne ja Kaitsu sekä Miss Suomi Viivi Pumpanen.

Lyhytelokuvassa Janne ja Kaitsu ihastuvat samaan, Viivin esittämään tyttöön. Sodassa ja rakkaudessa kaikki on sallittua, kun kumpikin tekee kaikkensa tuhotakseen kilpakosijansa mahdollisuudet. Biisonimafia-sketsisarja on takonut Subin netissä 50.000 käynnistystä viikossa ja on noussut Subin netin suosituimmaksi net only -sarjaksi. Sketsisarjan tuottajana toimii Duudsoneiden Jarno Laasala ja Rabbit Films.

– Olemme ylittäneet hyvällä marginaalilla Biisonimafialle asetetut kovat tavoitteet. B1,5 Naisen valinta -leffa täydentää netissä esitettyä sketsisarjaa mainiosti. Yleisön palaute elokuvan ensi-iltakiertueelta on ollut erittäin positiivista – luvassa on huumoria, vauhtia ja romantiikkaa BM-mausteilla höystettynä, Netti-tv:n vastaava tuottaja Misha Lagerstedt kertoo.