Nicolas Cage Staralle: ”Olen vanha romantikko”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosikkinäyttelijä Nicolas Cage on tähdittänyt urallaan jo lukuisia menestyselokuvia, vaikka muutamat hänen tuoreimmista rooleistaan ovarkin ovatkin olleet enemmän tai vähemmän floppeja. Viihdelehti Stara tapasi supertähden New Yorkissa.

Valkokankaalla pahiksen rooleissa ja toiminnantäyteisissä elokuvissa näytelleen Cagen luulisi tosielämässäkin olevan yhtä ronski. Luonnossa rauhalliselta vaikuttava näyttelijä tunnustautuu kuitenkin sydämeltään täydeksi romantikoksi.

– Kyllä, olen sydämeltäni vanha romantikko. Se on siunaus ja kirous. Olen tehnyt romanttisen luonteeni vuoksi paljon virheitä. Jätetään tämä aihe kuitenkin tähän, Cage toteaa Staralle hymy huulillaan.

Kommentillaan Cage viittaa kenties vuonna 2002 solmimaansa pika-avioliittoon Elviksen tyttären Lisa Marie Presleyn kanssa. Cage ja Presley ehtivät olla kuuluisassa avioliitossaan vain vaivaiset kolme kuukautta ennen avioeroaan.

Supertähden koko haastattelu julkaistaan Starassa lähipäivinä.