Nicolas Cagen vararikko pahenee – nyt velkoo Rolls Royce

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdelehti Stara tapasi äskettäin Hollywood-tähti Nicolas Cagen New Yorkissa, mutta tähti ei suostunut puhumaan haastattelussa raha-asioistaan, jotka ovat olleet viime aikoina kovasti tapetilla. Haastattelu julkaistaan maanantaina. Nyt raha-asioista on jälleen paljastunut uusia ikäviä seikkoja.

Amerikkalainen TMZ-julkaisu kertoi tänään, että Nicolas Cage on jälleen haastettu oikeuteen maksamattomien velkojen takia. Tällä kertaa saamisiaan perii Rolls Royce, jolta supertähti oli hankkinut käyttöönsä sekä vuoden 1964 Rolls Royce SCIII -luksusauton että vuoden 2002 Rolls Royce Corniche -luksusauton molemmat leasing-sopimuksella.

Vararikon takia näyttelijä päätti kuitenkin sopimuksen ennen aikojaan, ja nyt häneltä vaaditaan korvauksia sopimuksen päättämisestä ennen aikojaan. Julkaisun mukaan määräaikainen leasing-sopimus oli tehty viideksi vuodeksi vuonna 2007, eli sopimus oli päättymässä vasta vuonna 2012. Autojen yhteisarvo oli 800.000 dollaria, josta Nicolas Cage maksoi vajaa 11.000 dollaria kuukaudessa. Nyt Rolls Royce aikoo velkoa tappioistaan yhteensä noin 245.000 dollaria oikeudessa, ellei asiasta päästä pian sopuun.