Povipommi Jordan asuu aaveen kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britannian seuratuin julkkistähti Katie Price, eli povipommi Jordan, on ollut viime aikoina tiiviisti otsikoissa muiden muassa lausuntojensa perusteella. Niissä hän on syyttänyt ex-miestään Peter Andrea valehtelusta, koska tämä oli kertonut olevansa selibaatissa.

Nyt Jordan on saanut viimeinkin jotain muuta ajateltavaa. Hänen kotonaan asuu nimittäin brittiläisen meedion mukaan naispuolinen henki. Asia selviää Britannian ITV2-kanavalla tänään nähtävässä realityohjelmassa, jossa meedio Sally Morgan vierailee Pricen asunnossa.

Morgania pyydettiin apuun, kun Katie kuuli että asunnossa oli havaittu valkosiin pukeutuneen naisen haamu rakennustöiden aikana vain hetkeä ennen kuin hän muutti sinne asumaan. Povipommi ei ollut kuitenkaan uutisen kuultuaan lainkaan kauhistunut ainakaan kameroiden edessä, vaan hän tiedusteli voisiko haamu tehdä hänelle jotain jekkuja.