Amanda Seyfried alusvaatteissa lehdessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mamma Mia! -elokuvan roolinsa myötä taannoin läpimurtonsa tehnyt Amanda Seyfried on kuluneen talven aikana vakiinnuttanut paikkansa viihdelehtien sivuille. Viimeistään tällä viikolla hän ankkuroi itsensä julkkismaailman A-sarjaan poseeratessaan Esquire-lehden sivuilla näyttävissä kuvissa.

Amanda Seyfried nähdään lehdesssä tietenkin vähissä vaatteissa, mutta kuitenkin viimeiseen päälle tyylikkäänä. Katso kuvat tästä ja tästä. Hollywood-hottis nähtiin jo aiemmin vähissä vaatteissa esimerkiksi GQ-lehden sivuilla ja Chloe-elokuvassa myös alastomana. Muutama päivä sitten verkkoon vuoti myös uusia alastonkuvia hänen suihkukohtauksestaan.

Vuonna 2008 Moviefone-lehti rankkasi järjestykseen Hollywoodin kuumimmat nuoret nimet. Mukana oli myös Amanda Seyfried, joka mahtui tuolloin kymmenen kärkeen. Nykyisin kaunotar on 24-vuotias. Viime vuonna maailmalla ensi-iltansa saaneen Jennifer’s Body -elokuvan kohtalo on Suomen osalta täysin hämärän peitossa.