Huippuseksikäs Jennifer Love Hewitt erosi poikaystävästään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Painonvaihtelunsa merkeissä otsikoissa ollut näyttelijätär Jennifer Love Hewitt on viime aikoina esitellyt upeaa vartaloaan ahkerasti sekä bikineissä että alusasuissa. Nyt hänellä on uutisoitavaa myös yksityiselämänsä puolelta.

Aavekuiskaaja-suosikkisarjan tähti on nimittäin lehtitietojen mukaan eronnut poikaystävästään Jamie Kennedystä, joka tähdittää Jenniferin kanssa samaa televisiosarjaa, People-lehti uutisoi. Vastanäyttelijät ryhtyivät seurustelemaan viime vuoden alussa, kun Jennifer erosi edellisestä kumppanistaan Ross McCallista. Erosta on huhuttu jo lokakuusta saakka, kun Kennedyn on väitetty olevan edelleen rakastunut omaan exäänsä.

Viime kesänä Hewitt kertoi lehtihaastattelussa katuvansa sitä ettei nakuillut enempää nuorempana, sillä hänellä oli mielestään tuolloin upea vartalo, jota olisi kelvannut esitellä. Sittemmin kaunotar on kuitenkin ottanut vahinkoa takaisin ja poseerannut lähes viikoittain bikineissä ja nyt lisäksi myös televisiossa. Keväällä Jennifer kuvattiin esimerkiksi Havaijilla pelaamassa tennistä mustissa bikineissä ja korkokengissä.