Hyi mikä hygienia! Jessica Simpson paljasti ällöttävän tapansa

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Näyttelijä-laulaja Jessica Simpson on jäänyt viime vuosina mediassa hieman vähemmälle huomiolle. Aikoinaan omaa realitysarjaakin nykyisen ex-miehensä kanssa tähdittänyt laulaja on nykyään kovista yrityksistään huolimatta vain harvakseltaan otsikoissa.

Nyt tähti on paljastanut medialle ällöttävän yksityiskohdan itsestään. Kuvissa valkoisilla hampailla hymyilevä laulaja on nimittäin kertonut laiminlyövänsä suuhygieniansa miltei kokonaan. Tähti ei omien sanojensa mukaan pese hampaitaan juuri koskaan.

– En pese hampaitani. Käytän vain Listerinea ja joskus pyyhin niitä villapaitaani. Pesen hampaitani toki silloin tällöin, mutta hampaani ovat hyvin vahvat, tähti kertoi suunhuollostaan US Magazine -lehden mukaan.

Country-laulajana itsensä pääosin viime aikoina elättänyt Simpson nähdään Yhdysvalloissa pian myös uudessa The Price of Beauty -nimisessä realitysarjassa. Naisten ulkonäköpaineisiin keskittyvässä sarjassa Simpson kiertää ympäri maailmaa ottamassa selvää, mitä kaikkea naiset ovat valmiita ulkonnäkönsä eteen tekemään.