Nicolas Cage avoimena: ”En usko sattumaan”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Nicolas Cage on viime aikoina painiskellut kovasti vakavien talousvaikeustenssa kanssa. Rahapulassa hän on joutunut myymään lähes kaiken omaisuutensa, mutta supertähti uskoo vielä nousevansa jaloilleen. Viihdelehti Stara tapasi hänet New Yorkissa.

Haastattelussa varsin syvälliseltä vaikuttava Cage tunnustautui avoimesti myös henkiseksi ihmiseksi. Aihetta välttelevä tähti paljasti uskovansa elämässä kaikella olevan tarkoituksensa.

– Kyllä, tunnen olevani henkinen, mutta en juurikaan halua puhua siitä. Se on minussa syvällä ja hyvin henkilökohtainen asia minulle. En usko sattumaan. Uskon syyhyn ja seuraukseen. Luulen, että kaikella tapahtuvalla on tarkoituksensa ja mitä tapahtuu, niin se oli tarkoitettu, tähti kertoi Staralle.

– Kysymys on siitä, ottaako ihminen tapahtumista opikseen, sillä se vie ihmisen sinne, minne tämän tarvitsee mennä – oikeaan paikkaan. Onnellisuus on hyvin hauras termi. Olen tyytyväinen tällä hetkellä. Jos sanon, että olen onnellinen, se on liian hauras sanana. Pelkään, että joku vie onnellisuuden pois, Cage päättää haastattelun vakavana.

Supertähden koko haastattelu julkaistaan Starassa lähipäivinä.