Poikabänditähden elämä pirstaleina

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Kymmenen syrjähyppyä taannoin tunnustaneen popparin Mark Owenin elämä luisuu alamäkeä. Seksiskandaalin kourissa olevan tähden avioliitto on mitä ilmeisimmin ohi, sillä useisiin syrjähyppyihin syyllistyneen miehen vaimo on antanut miehelle lähtöpassit.

Sormuksestaankin luopunut vaimo Emma Ferguson heitti Owenin pihalle heidän yhteisestä kodistaan. Nyt Take That -bändin laulajan elämästä on paljastunut vielä lisääkin ongelmia, sillä tähti on kertonut sairastaneensa alkoholismia viimeiset kymmenen vuotta.

Uskottomuutensa julki tuonut Owen on paljastanut alkoholin sekä kannabiksen käytön olleen suuressa osassa hänen elämässään. Poppari kertoi alkaneensa juoda ahkerasti vuodesta 1996, jolloin Take That -yhtye hajosi ensimmäisen kerran. Edes tähden nykyinen vaimo ei saanut miestä vähentämään juomistaan.

– Olen juonut koko minun ja Emman suhteen ajan ja se meni siihen pisteesen, että hän pyysi minua lopettamaan. En ole se ihminen, joka haluan olla, kun olen humalassa. Minun kanssani voi olla painajaismaista elää, Owen on kertonut The Daily Mail -lehden mukaan.

Owenin on kerrottu osallistuvan vieroitushoitoon saadakseen avioliittonsa pelastettua. Tähden avioliitto on kuitenkin pahassa kriisissä, sillä poppari paljasti viime viikolla pettäneensä vaimoaan ainakin kymmenen eri naisen kanssa. Tähdellä oli myös viisi vuotta kestänyt suhde brittiläisen Neva Hanleyn kanssa samaan aikaan, kun hän seurusteli nykyisen vaimonsa kanssa.

Owen toi omien sanojensa mukaan uskottomuutensa julki syyllisyyden vuoksi. Medialle avautumisen taustalla on kuitenkin kaiketi yritys välttää suurempaa skandaalia, sillä miehen toinen nainen Hanley suunnitteli tahollaan paljastavansa medialle suhteensa poppariin.

Puhtoisesta imagostaan aiemmin tunnettu Owen on naimisissa näyttelijä Emma Fergusonin kanssa. Yli viisi vuotta seurustellut pari meni naimisiin viime marraskuussa. Pariskunnalla on kaksi yhteistä lasta.