50 Centin turvamies putkaan Kööpenhaminassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan Euroopan kiertueellaan oleva hiphop-tähti 50 Cent joutui äskettäin tulemaan hetken aikaa toimeen tavallista pienemmällä turvamieskaartilla, kun yksi hänen turvamiehistään päätyi poliisiputkaan Kööpenhaminassa.

Tapaus sai alkunsa Fiftyn asuttaman hotellin edustalta, jossa hänen turvamiehensä joutuivat käsikähmään useiden valokuvaajien kanssa. Tilanne riistäytyi lopulta tappeluksi, jonka rauhoittelemiseen tarvittiin myös poliisia. Tanskalaispoliisit ottivat yhden turvamiehen kiinni ja kiidättivät kaltereiden taakse rauhoittumaan.

Asiasta uutisoineen TMZ-julkaisun mukaan turvamiestä pidettiin putkassa vuorokauden ajan. Viranomaiset joutuvat nyt päättämään tullaanko miestä vastaan nostamaan syytteitä kahakasta. Kuvaajien tai turvamiesten saamista vammoista ei ole tietoa.