Jenni Vartiainen: ”Itkin ja kirjoitin. Kirjoitin ja itkin.”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supersuosittu laulajatähti Jenni Vartiainen  julkaisee pian kovasti odotetun uuden Seili-albuminsa. Pitkään ja hartaasti työstetty kakkoslevy sisältää runsaasti Jennin omaa kädenjälkeä, sillä hän on vastannut kappaleiden lisäksi pitkälti myös levyllä kuultavista soittimista.

Uudella levyllä on mukana myös kappale nimeltä Kiittämätön, joka kertoo omakohtaisia kokemuksia Jennin lukioajoilta. Sen päiväkirjamainen sanoitus on Jennille erityisen läheinen. Hän työsti tekstin kappaleen muotoon yhdessä PMMP-yhtyeen Paula Vesalan kanssa. Kirjoitustyö toi kyyneleet silmiin useita kertoja.

– Se oli pitkä ja itkunsekainen puklaus. Itkin ja kirjoitin. Kirjoitin ja itkin. Äänittäminen meni vaikeaksi, koska pillahdin aina itkuun laulaessani. Saa nähdä pystynkö vetämään sitä keikoilla, vaikka tekstissä on vain pintaraapaisu siitä mitä ensin ulostin, Jenni Vartiainen kertoi Aamulehden Valo-liitteen haastattelussa.