Kaley Cuoco oli tappaa vastanäyttelijänsä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Musiikkimaailman merkittävin palkintojenjako Grammy-gaala järjestettiin taannoin Los Angelesissa. Tapahtumassa huomion povekkailla poseerauksillaan varastanut televisiokaunotar Kaley Cuoco on ollut sen jälkeen varsin tiiviisti otsikoissa. Pian gaalan jälkeen hänet kutsuttiin jo muiden muassa Maxim-lehden kuvauksiin.

Nyt neitokainen on paljastanut samaisen lehden haastattelussa olevansa äärimmäisen huono kuljettamaan kaikenlaisia moottoroituja kulkupelejä. Hän naureskeli ettei edes muista monessako onnettomuudessa hän on ollut osallisena. Yksi onnettomuus on kuitenkin jäänyt erityisen hyvin mieleen, sillä hän oli aiheuttaa vastanäyttelijänsä kuoleman tai ainakin vakavan loukkaantumisen.

– Kerran olimme ajelemassa Vespalla Dominikaanisessa tasavallassa vastanäyttelijäni Johnny Galeckin kanssa. Minä ajoin ja hän istui takanani kuin pikku narttu. Sitten ajoin seinään ja hän lensi kyydistä. Olin siis tappaa Johnny Galeckin, Kaley Cuoco paljasti Maxim-lehdelle.

24-vuotias Kaley Cuoco tunnetaan Suomessakin suositun Teinitytön kasvatusopas -televisiosarjan tähtenä. Hän on lisäksi tehnyt uraa muiden muassa Rillit huurussa, Siskoni on noita ja Pako. Hänen uransa näyttelijänä sai alkunsa vuonna 1992 ensi-iltansa saaneesta Quicksand-televisioelokuvasta.